Peter Seeger en Harold Enting verkozen tot de meest gewaardeerde vrijwilligers van 2023

21 februari 2024


Peter Seeger en Harold Enting zijn de meest gewaardeerde vrijwilligers van 2023 geworden voor hun werk voor de Sportvereniging HOVC en het vernieuwde Harm Kuiper Sportpark in Odoorn.

Het is de beide heren van harte gegund en ze hebben deze erkenning dik verdiend! 

Artikel uit: Week-in-Week-uit / PvdA Afdeling Borger-Odoorn

De jury, bestaande uit Jenine Bijker, Ina Poppen en Henk Bijker, hebben uit de vele ingezonden kandidaten een keuze gemaakt voor de nominatie van de meest gewaardeerde Vrijwilliger van 2023. De inwoners van de gemeente Borger-Odoorn en daarbuiten konden  tot maandag 12 februari de meest gewaardeerde vrijwilliger van 2023 kiezen. Op zaterdag 17 februari werden de winnaar en de andere genomineerden in het zonnetje gezet. De winnaar(s) ontving(en) een oorkonde, een dinerbon en voor alle genomineerden waren er bloemen.

De PvdA afdeling Borger-Odoorn dankt bewoners die kandidaten ingezonden hebben. Het bestuur en de fractie wensen de vele vrijwilligers die in de gemeente voor jong en oud aan het werk zijn veel plezier en waardering.

De gekozen genomineerden voor de meest gewaardeerde Vrijwilliger 2023:

Peter Seeger uit Odoorn en Harold Enting uit Exloo
Peter Seeger heeft de afgelopen jaren als voorzitter van TC OKKO de geesten rijp gemaakt binnen de tennisvereniging om de fusie met VV HOVC aan te gaan. Vervolgens is hij samen met de voorzitter van de voetbalvereniging HOVC, Harold Enting, trekker geweest van de fusie en de totstandkoming van de nieuwe tennisbanen, de padelbanen, de voetbalvelden en het nieuw te bouwen gezamenlijke clubgebouw. Beide mannen hebben veel vrije tijd in het proces gestoken en als diplomaten en doorzetters die met eindeloos geduld veel tijd en energie acteerden in dit proces.

Zie ook het volledige het artikel in Week-in-Week-uit:

Genomineerden voor de meest gewaardeerde vrijwilliger 2023

Vrijwilliger 2023 week-in-week-uit nr 9

Nieuwscategorieën