Zomer vrijdagochtend onderlinge damescompetitie

09 oktober 2020


De zomer vrijdagochtend op de tennisbaan bij tennisclub OKKO.

Tennisclub OKKO is, zoals ieder waarschijnlijk weet, gelegen op een mooie locatie in ons dorp Odoorn aan de Hammeersweg 19. Een tennisvereniging met 4 verlichte gravelbanen, er kan dus zowel overdag als in de avond worden gespeeld. Voor alle leden,volwassenen en jeugd, zijn er verschillende activiteiten zoals de jaarlijkse competitie, verschillende toernooien(zelfs een dames rosé toernooi 😊), een toss avond voor volwassenenleuke toernooitjes voor kinderen -soms met lekkere pannenkoeken! -een vrijdagochtend “competitie” voor de dames …………….

2020 is een bijzonder jaar, een jaar waarin door de komst van het corona virus veel activiteiten in het dagelijks leven werden beperkt-ook op sportgebied en dus ook op de tennisbaan. Naast de hygiëneregels betekende dat uitstel van officiële wedstrijden, geen kopje koffie of een drankje op terras of in de kantine, zelfs de ballen in quarantaine toen er weer gespeeld mocht/kon worden.

Het park is kortgesloten geweest en er zijn nog steeds beperkingen maar er mag gespeeld worden. (nieuwemaatregelen 13 oktober nog niet bekend )

De vrijdagochtend zomer tennis competitie van de dames werd ondanks een aantal onderbrekingen druk bezocht, mede dankzij de organisatie van Yvonne Ouwenhand. Zij zorgt elk seizoen voor een prachtig schema waar uiteindelijk op creatieve wijze een aantal winnaars worden gekozen. Naast de “strijd “op de tennisbaan is het sociale contact een belangrijk element waaronder de afsluiting van het seizoen; koffie met iets lekker op het terras, de uitreiking van de prijzen met een woordje voor elke deelnemer.  Dit jaar een ander slot, zonder koffie, maar niet minder gezellig. In een grote kring, op afstand van elkaar, ontving ieder een toepasselijk en ludiek aandenken aan dit jaar; de Dames Dubbel tennisbal omgetoverd tot een heuse, ludieke corona tennisbal ! voorzien van mondkapje en ( bier) kroontje. Daarnaast nog speciale, ook handgemaakte, prijsjes voor een paar uitblinkers …… op de tennisbaan maar ook voor de schoonste tennisballen, de lekkere baksels en de trouwe supporter al dan niet op afstand.

We kijken uit naar de virus vrije vrijdagmorgen van 2021.

Marieke Akkerman

Voor foto's zie: Zomer vrijdagochtend dames competitie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen