Tennis in het voorjaar

27 maart 2023


Het is bijna april, normaal gesproken de start van een nieuw tennisseizoen. Maar dit jaar gaat dat noodgedwongen anders. Zoals je weet is het bestuur druk bezig met de renovatie van het sportpark. Onze banen en het clubhuis zijn gesloopt met de hulp van enkele Okko-, en wat meer HOVC vrijwilligers. Zo hebben we geld verdiend voor de club, een onderdeel van de afspraken met de gemeente.

We hebben eindelijk groot nieuws! Binnenkort wordt de opdracht tot aanleggen van de nieuwe infrastructuur gegeven aan Avitec BV en de firma Bouma. Bouma begint in de week van 27 maart met het opruimen en voorbereiden, en daarna met de aanleg van drie nieuwe smash court banen. Men verwacht dat de banen tussen half mei en eind mei gereed zijn.

Training bij Okko is dit jaar niet mogelijk omdat Future Tennis geen trainers beschikbaar heeft.  

Tijdelijk spelen en trainen

Omdat het bestuur begrijpt dat jij graag nu wilt tennissen hebben we besloten om 25% op jouw contributie in mindering te brengen. Je kan dan zelf initiatief nemen om je op te geven om tot eind mei te gaan spelen bij 1 van de drie clubs hieronder en daarvoor ook zelf betalen.

Jouw opties zijn:

·        OTC Voevke in Exloo (kost € 30 voor 2 maanden). Wanneer je dat wilt kun je ook meedoen aan daar georganiseerde evenementen. Opgeven kan via de website https://www.voevke.nl/

·        TPC Borger in Borger (proeflidmaatschap kost € 40 voor de maanden april, mei en juni) Opgeven kan via https://www.tpvborger.nl/  

·        TC Valthe in Valthe (kost € 20 per maand).  Opgeven kan telefonisch bij Jan-Lucas Meijer via nummer 0591-513726.    

Training: Wanneer je dit jaar training wilt van Gert-Jan van Vegt dan is er mogelijk nog ruimte bij Voevke (zelf aanmelden via hun website).

En niet vergeten: Vermeld wanneer je je tijdelijk bij een andere club aanmeldt dat je lid bent van TC Okko om misverstanden te voorkomen! Aan jou dus de keus of je de komende twee maanden elders wilt spelen en zo ja waar.  

 

Nieuwscategorieën