Renovatie tennisbanen

08 november 2022


Vanaf 8 november 2022 begint het renovatiewerk op de banen van TC Okko. Op baan 1 en 2 zal de ondergrond onderzocht worden.

Deze banen zijn daarna niet meer bespeelbaar.

Baan 3 en 4 blijven bespeelbaar tot 1 januari 2023. Daarna kan niet getennist worden tot de oplevering van de nieuwe All Weather banen.

Op de plaats van het in januari 2023 te slopen clubhuis en de oefenmuur legt de firma Bouma de nieuwe All Weather tennisbanen aan. Het verwachte oplevermoment is april 2023. Door als eerste te beginnen met de aanleg van de nieuwe tennisbanen zorgt de gemeente voor zo min mogelijk overlast voor de Okko leden. Het bestuur is blij met deze aanpak. 

Het totale renovatieproject zal afgerond zijn in de zomer van 2024. Dit houdt in dat Okko tot dan niet kan beschikken over een clubgebouw en dat HOVC tijdelijk op voetbalvelden in Exloo en Valthe zal spelen. 

In december organiseren HOVC en Okko samen inloopmomenten voor hun leden en voor overige belangstellenden. Daar kan je je vragen stellen over het renovatieproject. Het precieze moment hoor je nog.   

Voor foto's van de gehele renovatie zie: Foto's Renovatie Sportpark

Nieuwscategorieën